Tegelchallenge: de tussenstand

Het is eind september en dat betekent dat de Tegelchallenge is afgelopen! Een goed moment om even te kijken hoe het nu eigenlijk staat met de eindstand.

Begin september is de challenge, tussen de twee Utrechtse wijken Hoograven en Lunetten, van start gegaan. Beide wijken hebben flink de handen uit de mouwen gestoken, maar welke wijk heeft de meeste tegels vervangen door iets groens? We hebben de tussenstand uiteraard nauw voor je in de gaten gehouden. En de eindstand is… Lunetten heeft in totaal 162 tegels verruild met iets groens. Maar Hoograven is de uiteindelijke winnaar met maar liefst 699 tegels!

De challenge is afgelopen, maar je kan nog steeds je tegels vervangen door iets groens. En de gemeente kan zelfs je tegels op komen halen. Goed geregeld, toch? Lees er hier meer over en meld je aan!

Share this post