Opening Intelligent Duurzaam Bouwen

Opening Intelligent Duurzaam Bouwen door DW-directeur Margit Végh en wethouder Roy Geers. De gemeente ’s-Hertogenbosch is continue bezig met duurzame opgaven én meer dan dat. Zij kijken verder dan de opgaven. Ze bouwen niet enkel woningen gasloos, maar vragen dat ook van bedrijventerreinen zoals Heesch West.

Ook verduurzamen ze in de gemeente ’s-Hertogenbosch 100 maatschappelijke gebouwen. Daar nemen ze de huurders in mee. Want, geeft wethouder Roy Geers aan: “Je kunt een gebouw up-to-date maken wat betreft duurzaamheid, maar wanneer je er niet duurzaam mee omgaat haal je de besparing niet”. Zo verhogen de woonlasten per saldo niet, maar blijven deze op z’n minst gelijk of worden deze lager.

Wethouder Roy Geers roept op tot actie van ondernemers, bedrijven, verenigingen, maar ook van bewoners. We moeten iedereen meekrijgen in de uitdaging om duurzame opgaven te behalen. Samen gaan we naar een hele mooie toekomst.

 

Share this post