De genomineerden voor het Circulair Compliment zijn bekend!

Het Circulair Compliment

Tijdens Duurzame Maand Circulaire Economie en Consumptie vindt als afsluitend event de uitreiking van het Circulair Compliment plaats. Het Circulair Compliment is een aanmoedigingsprijs van de gemeente Utrecht en bedoeld om Utrechtse initiatiefnemers en organisaties die circulair ondernemen een podium te geven.

Breng je stem uit

Jij kunt mede bepalen wie er een Circulair Compliment verdient. De selectiecommissie heeft van alle aanmeldingen al een voorselectie gemaakt. Nu is het aan het publiek om te bepalen wie er favoriet is. Hier zie je de videoportretten die VanSelfie gemaakt heeft van de vier genomineerden. Stem op jouw favoriet door middel van dit formulier. Op 30 oktober wordt bekend wie van de vier genomineerden de publieksprijs krijgt en natuurlijk wie door de vakjury als winnaar van het Circulair Compliment 2020 is gekozen.

Voor wie?

Het Circulair Compliment bestaat uit een prijs en evenement. De prijs is voor circulaire initiatieven en bedrijven in de gemeente Utrecht. Het evenement is voor iedereen met interesse in (Utrechtse) duurzame ontwikkeling. Hier vind je meer info over het evenement en kun je je aanmelden.

Weet je niet wie het Circulair Compliment verdient? Neem dan hier een kijkje en zie wat de gemeente verstaat onder circulaire economie en waar je op kunt letten bij het uitbrengen van je stem.

 

Share this post