Gesprekken over klimaat op werk

Hoe krijg je een hele organisatie in beweging als het gaat om klimaatvriendelijke keuzes? Collega’s blijken meer tijd nodig te hebben of schieten in de weerstand, wat het veranderproces vertraagt. Jeanine Pothuizen geeft inzicht in de psychologie die komt kijken bij zo’n veranderproces. Daarmee krijg de handvatten die je als manager of medewerker duurzaamheid nodig hebt. Zo kun je straks effectief en doelgericht alle neuzen dezelfde kant op krijgen en de stappen zetten die nodig zijn om duurzame keuzes vanzelfsprekend te maken.

Bekijk video: Maak klimaatvriendelijke gesprekken op de werkvloer vanzelfsprekend

Dit gesprek met Jeanine Pothuizen over klimaatvriendelijke keuzes op de werkvloer is opgenomen tijdens de Duurzame Week 2020 in Utrecht. Duurzame Week (Green Up Your Life) helpt je – samen met haar partners – om je (werk)leven te verduurzamen. Vraag jij jezelf af hoe je je leven duurzamer kunt inrichten? Door onze events, blogs en video’s krijg je praktische handvatten waarmee je vandaag nog aan de slag kunt!

Share this post