Doe mee aan de Energiedrijvers Challenge!

Energiedrijvers!
Ook deze maand kun je weer meedoen aan een nieuwe challenge. In november dagen wij jou uit om je eigen huis te verduurzamen. Om hieraan mee te doen hoef je niet meteen zonnepanelen te laten installeren of al je ramen te vervangen door dubbel glas: ook met minder ingrijpende veranderingen kun je je energieverbruik al veel terugdringen. Om je hier een handje bij te helpen kun je bij de gemeente Utrecht een gratis Energiebox bestellen. Deze box zit vol met handige tips en materialen om energie te besparen in je huis. Dus bestel de Energiebox meteen en doe met ons mee!

Wat moet je doen?
Neem op hoe jij thuis energie bespaart en deel jouw DIY filmpje op social media met de hashtag #DWenergiedrijvers. Aan het eind van de maand reiken we een prijs uit voor het leukste filmpje dat we hebben ontvangen. Inspiratie nodig?

  • Tochtstrippen plakken
  • deurdranger plaatsen
  • Brievenbus bezem monteren
  • folie achter radiator plakken
  • Unboxen en plaatsen van radiator ventilatoren
  • Plaatsen van zandloper in je douche ruimte
  • Iets anders; nl
  • Of bekijk onderstaande instructiefilmpjes

 

Share this post