Even voorstellen: partnermanager Arjan Gundlach

Deze week is Arjan Gundlach als partnermanager begonnen bij Duurzame Week. Hij gaat het contact onderhouden met nieuwe en bestaande partners. Hieronder stelt hij zich aan je voor.

Mijn naam is Arjan Gundlach. Ik ben 48 jaar, getrouwd met Ester en vader van drie kinderen: Sep, Fin en Lonne. Ik was marketingconsultant bij VODW in Utrecht en werkte daarna zo’n 10 jaar als marketing- en businessdevelopmentmanager bij verschillende bedrijven in Nederland en België. Vanaf 2005 ben ik actief bezig met het onderwerp duurzaamheid. De laatste tien jaar doe ik dat met mijn eigen bedrijf Tomorrow is Now, waarmee ik andere bedrijven help verduurzamen.

Ik kijk ernaar uit om als partnermanager voor Duurzame Week Den Bosch aan de slag te gaan. Ik heb zelf twaalf jaar in Den Bosch gewoond en aan den lijve ondervonden hoe duurzaamheid bij de stad past. De gemeente, publieke instellingen, bedrijven en inwoners doen er al veel aan duurzaamheid. Hoe mooi is het als we dat samenbrengen in één weekend in oktober. Dat geeft iedereen een kans om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Op die manier zetten we samen de volgende stap in het vrolijk verduurzamen van Den Bosch en omgeving.

Duurzaam Weekend Den Bosch vindt dit jaar plaats van 8 tot 10 oktober. Ik ben op zoek naar partners die zich willen verbinden aan dit driedaagse festival. Ik zie voor me dat we gaan voor een duurzame, bij voorkeur meerjarige samenwerking. Zo bouwen we samen aan iets wat de komende jaren een vaste plek krijgt in de evenementen- en duurzaamheidsagenda van het bruisende Den Bosch. Niet alleen partners uit Den Bosch zelf zijn van harte welkom, maar ook landelijke partners. Zij kunnen Utrecht en Den Bosch als een springplank gebruiken van waaruit ze helpen heel Nederland vrolijk te verduurzamen.

Voor meer informatie over de mogelijkheid partner van DW Den Bosch te worden, kun je me bereiken op [email protected] of op 06-42680705.

Hartelijke groet,
Arjan Gundlach
Partnermanager Duurzame Week

Share this post