AGENDA

Vrijdag 26 juni | 16:00 – 16:45

BNR The Green Quest nabeschouwing

Afgelopen maandag zijn de winnaars van de Green Quest Awards van BNR Nieuwsradio bekend gemaakt. Zij blinken uit door hun impact over de hele keten, innovatie en ze hebben zich bewezen in de markt en zijn goed op te schalen. Daarnaast is door de jury gekeken naar CO2 uitstoot en grondstoffengebruik. Naast de Green Quest Award is er een publieksprijs en de Engie prijs voor beste innovatie uitgereikt. We ontvangen de winnaars Heliatek, SpeedComfort en Triple Solar in de studio. Tijdens deze nabeschouwing gaan we met hen in gesprek over innovaties in de energietransitie. 

The Green Quest Award 2020: Heliatek

De makers van een superdun zonnefolie, Heliatek, hebben 14 jaar van ontwikkelingen achter de rug. En dan hebben ze nu ook een prijswinnend folie dat overal uitgerold kan worden, op erg diverse ondergronden. En daarnaast gemaakt is van grondstoffen die na een levensduur, van 20 jaar, weer gerecycled kunnen worden. De CEO van Heliatek, Guido van Tartwijk, gaat ons hier vast nog meer over vertellen.

Publieksprijs: Speedcomfort

De direct toepasbare radiatorventilatoren van Speedcomfort helpen cv-installaties efficiënter werken waardoor je veel minder gas verbruikt dus minder CO2 uitstoot en ook nog geld bespaard. Roger van der Spek, Director International Business van Speedcomfort, licht dit toe in onze studio.

Engie prijs voor beste technologische innovatie: Triple Solar

Triple Solar is producent van een combinatie van zonnepanelen en een warmtepomp om je huis van warmte en warm water te voorzien heeft de Engie prijs van beste Technologische oplossing gewonnen. Salesmanager Sander Huijser komt ons meer vertellen over Triple Solar.

De winnaars vertellen over hun traject van innovatie en ontwikkeling van hun bedrijf en product, waar zij nu staan en waar ze naartoe willen. Hoe zien zij hun eigen rol in de energietransitie?

Aanmelden:

Aanmelden niet nodig

Prijs: Gratis
Wanneer: Vrijdag 26 juni
Tijd: 16:00 – 16:45
Locatie: duurzameweek.nl
Doelgroep: Professionals
Programmapijler: Energietransitie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: BNR Nieuwsradio en Duurzame Week
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical