AGENDA

vrijdag 9 juli | 13:30-15:00

Bouwen aan een groene organisatiecultuur

Zonder je medewerkers geen duurzame organisatie. Daarom is de sociale en emotionele kant zo belangrijk om je groene ambities daadwerkelijk te realiseren. In de masterclass Bouwen aan een groene organisatiecultuur leer je hoe je deze zachte en ongrijpbare kanten zichtbaar en hard maakt. 

Masterclass

Jeanine Pothuizen geeft je de sleutels tot een cultuur waarin elke medewerker de waarde ‘duurzaamheid’ in de vezels heeft. Ze legt uit hoe je ervoor zorgt dat alle medewerkers hieraan ook invulling geven. Zo staan de duurzame ambities van de organisatie niet op gespannen voet met daadwerkelijke duurzame keuzes in het dagelijks werk.

Jeanine – klimaatpsycholoog, organisatieadviseur en veranderkundige – biedt je een stappenplan op weg naar een groene organisatiecultuur. Ze baseert zich op het Green Culture Dialoogmodel en de acht onderliggende cultuuraspecten. In deze interactieve sessie hoor je meer over de theorie en gedachten achter dit model, dat Jeanine ontwikkelde met corporate antropoloog Walter Faaij. Je past het tijdens de masterclass direct toe op je eigen praktijkvoorbeelden. Na afloop weet jij hoe je een groene organisatiecultuur inzet als katalysator voor de transitie.

Dit event is onderdeel van het Congrestival.

Aanmelden:

Koop je ticket via de button ‘meld je aan’ en kies gelijk jouw favoriete deelsessies. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij!

Prijs: Een ticket voor vrijdag 9 juli geeft je toegang tot alle programmaonderdelen van het Congrestival. Er zijn geen losse tickets per programmaonderdeel verkrijgbaar.
Wanneer: vrijdag 9 juli
Tijd: 13:30-15:00
Locatie: Theaterzaal Bibliotheek Neude
Doelgroep: Professionals
Programmapijler: Duurzaam Leiderschap
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week
Meer informatie:
Website De Verandercoach

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical