AGENDA

Zondag 11 oktober | 14:30 – 15:30

Building Green Cultures

Een duurzame wereld vraagt om meer dan technologische oplossingen. Duurzaamheid gaat ook over houding, gedrag, een collectieve mindshift en over het veranderen en het bouwen van cultuur. 

Voor stammen, families en organisaties is bijvoorbeeld het kampvuur al duizenden jaren dé plek voor dialoog, uitwisseling van gedachten en het nemen van wijze besluiten. Bij het kampvuur geven we betekenis aan de wereld en onze plek daarin. Hier praten we over dingen die we echt belangrijk vinden, die ons blij maken en die ons zorgen baren. Het is een plek om te luisteren naar elkaar en om te begrijpen in plaats van te overtuigen. Daar voelen we ons begrepen en gehoord.

Om tot goede oplossingen en besluiten te komen, is het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt. Om andere stemmen en perspectieven uit te nodigen en om daar ook naar te luisteren. Om je ideeënrijkdom te vergroten en daarmee je gezamenlijke handelingsperspectief. Een gesprek bij het kampvuur helpt om die wijsheid te verzamelen zodat je wijze besluiten kunt nemen en je duurzame ambities waar kunt maken.

‘Building Green Cultures’ is te volgen via een live stream vanaf onze Facebookpagina, ons YouTube-kanaal en de website

Aanmelden:

Building Green Cultures is te volgen via een live stream vanaf onze Facebookpagina, ons YouTube-kanaal en deze website. Meld je aan via de aanmeldbutton om een herinnering met de livestreamlink in je mailbox te ontvangen.

Prijs: Gratis
Wanneer: Zondag 11 oktober
Tijd: 14:30 – 15:30
Locatie: Online
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Omgeving
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzaam Weekend Den Bosch
Meer informatie:
Website Green Culture Lab

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical