PROGRAMMA

15 t/m 22 juni 2019 | diverse tijden

Chef's Table in de kas

Duurzaam eten in de kas: chef's table

Kom duurzaam lunchen of dineren bij het Karma Kartel in de Kas op de Neude. Voor Karma Kartel is duurzaam koken the way forward. Ze verzorgden eerder catering bij festivals als DGTL & Lowlands. Al hun maaltijden zijn vegatarisch den indien gewenst veganiastisch.

Neem plaats aan de exclusieve Chef’s Table en wordt culinair in de watten gelegd met een menu om je vingers bij af te likken. Shared dining met de beste gerechten van de chef. Tijdens het eten vertelt de chef het verhaal van elk gerecht. Bij de lunch worden twee gangen aangeboden, tijdens het diner kun je genieten van drie gangen.

Je kunt op een dag kiezen uit twee tijdstippen om te komen lunchen of dineren. Per ronde zijn er twintig plekken beschikbaar aan de tafel.

De keuken kan alle dieetwensen aan, drankjes kunnen apart betaald worden.
Aanmelden: zie link hieronder
Prijs: €20 voor de lunch, €35 voor het diner
Wanneer: 15 t/m 22 juni
Tijden Lunch: 11.30 – 12.30 & 13.30 – 14.30
Tijden Diner: 18.00 – 19.30 & 20.00 – 21.30 (zaterdag 22 juni alleen om 18.00 uur)
Locatie: In De Kas (Neude)
Georganiseerd door: Duurzame Week en het Karma Kartel