AGENDA

Zaterdag 6 november | 10:00-10:30

Chocolade proeverij bij Choco Loca

Bij Choco Loca worden workshops gehouden die allemaal over chocolade gaan. Van Bossche Bollen maken tot beeldhouwen met chocolade. Tijdens Duurzaam Festival Den Bosch kun je kennismaken met deze lokale held tijdens een heerlijke chocoladeproeverij!

Duurzaamheid is belangrijk voor Choco Loca. Alle workshops en uitjes worden gedaan met Fairtrade en UTZ gecertificeerde chocolade. Heerlijke én eerlijke chocolade dus. Choco Loca is daarom ook onderdeel van onze local-heroesroute. Tevens is dit het startpunt voor de Zero Waste Wandeltour.

De proeverij duurt van 10:00 tot 10:30 uur. Hierin wordt meer vertelt over de chocolade en hoe je deze proeft. Een leerzame en lekkere acitiviteit dus! Ook krijg je een kopje liefdesthee. De chocoladeproeverij kost €5,- en kan op locatie betaald worden. Voor deelnemers van de zero-waste wandeltour is deze gratis.

Let op! Wil je meedoen met de zero-waste wandeltour? Check dan de eventpagina en meld je aan. Voor de proeverij geldt geen maximum aantal deelnemers, maar voor de wandeltour wel.

Aanmelden:

Aanmelden niet nodig

Prijs: €5,-
Wanneer: Zaterdag 6 november
Tijd: 10:00-10:30
Locatie: Choco Loca, Hinthamerstraat 216, 5211 MX ‘s-Hertogenbosch
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Voeding
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week
Meer informatie:
Website Choco Loca

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical