AGENDA

vrijdag 9 juli | 09:30-10:30

Circulaire economie: van praten naar doen

Genoeg gepraat. Circulaire economie is een kwestie van doen! Want ook jij kan van jouw bedrijf een circulaire organisatie maken. Maar waar begin je? Klaske Kruk, Circular Hero 2021, neemt je bij de hand. Zodat jij morgen al de eerste stap kan zetten. 

Keynote speech door Klaske Kruk

Circulaire initiatieven blijven vaak hangen bij praten en inspireren. Klaske, oprichter van Circularities en keynote speaker van het Congrestival, voert je juist mee naar de praktijk. De vaart erin! Deze pionier op het vlak van circulariteit heeft honderden circulaire trajecten geleid voor bedrijven, steden en provincies. Haar geheim? De intrinsieke motivatie activeren en precies laten zien welke stappen iedereen kan zetten. Circulaire economie is niet alleen een technologische transitie, maar vooral een menselijke transitie. Iedereen kan er professioneel en persoonlijk aan bijdragen. Bovendien maakt ze het onderwerp begrijpelijk én sexy door zo veel mogelijk visueel te werken.

Tijdens het Duurzame Weekend 2021 geeft Klaske je de nodige inspiratie en handige tips en tricks. Na haar speech ben je overtuigd: dit kan ik ook. Op naar een circulaire economie.

Dit event is onderdeel van het Congrestival. De lezing vindt plaats in de Theaterzaal van de Bibliotheek Neude en wordt gelivestreamd in de Collegezaal en in het Festivalhart, zodat alle bezoekers de lezing kunnen volgen.

Aanmelden:

Koop je ticket via de button ‘meld je aan’ en kies gelijk jouw favoriete deelsessies. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij!

Prijs: Een ticket voor vrijdag 9 juli geeft je toegang tot alle programmaonderdelen van het Congrestival. Er zijn geen losse tickets per programmaonderdeel verkrijgbaar.
Wanneer: vrijdag 9 juli
Tijd: 09:30-10:30
Locatie: Theaterzaal Bibliotheek Neude + Livestream in Collegezaal en Festivalhart Neude
Doelgroep: Professionals
Programmapijler: Circulaire Economie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week
Meer informatie:
Website Circularities

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical