PROGRAMMA

17 t/m 21 juni 2019 | 10:00 - 17:00

Circulaire Proeftuin

Circulaire Proeftuin

Kom langs en leid jezelf rond in dé eetbare stadstuin in Utrecht tijdens de Duurzame Week. Een bijzonder voedselbos, medicinaal en historisch landgoed.

Maak een wandeling door de circulaire proeftuin. Een proeftuin vanuit de kennis, kunde & kracht van de natuur. Een laboratorium en werkplaats vanuit kunst en wetenschap. Installaties die het verschil maken en een nieuwe toekomst inluiden in de tijd van de klimaat crisis.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht en Stichting DOEN.

Over Metaal Kathedraal

Utrecht heeft sinds 2010 een onafhankelijke werkplaats voor ecologie vanuit Kunst en Wetenschap. Dé plek waar cross sectoriaal gewerkt wordt om de kracht, kennis en kunde van de natuur voor iedereen toegankelijk en ervaarbaar te maken. De plek waar gewerkt wordt aan de Ecologische Biennale voor 2022 in Leidsche Rijn Utrecht. Neem je nieuwsgierigheid mee en laat je verbazen en verrijken. Weet u al wat u echt weet?

Metaal Kathedraal is een Culturele instelling, Evenementenlocatie & Kennisinstituut voor Ecologie zodat we voor iedereen een waanzinnige luxe maatschappij realiseren met de genialiteit vd natuur als uitgangspunt. Als we de natuur ontrafelen is het realiseren van een gezonde leefbare toekomst niet ver weg. Laat je meenemen op avontuur en maak samen met ons de wereld een betere plek, voor mens, aarde en dier!

Aanmelden: niet nodig
Prijs: gratis
Wanneer: maandag 17 juni t/m vrijdag 21 juni
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20 Utrecht
Georganiseerd door: Metaal Kathedraal, gemeente Utrecht en stichting DOEN
Meer informatie: website Metaal Kathedraal