AGENDA

vrijdag 9 juli | 11:45-12:30

Data vs. de vuilnisbak: de strijd tegen voedselverspilling

DIT EVENEMENT IS GECANCELD!

Kook je voor je restaurantgasten? Of ook voor de kliko’s? Voedselverspilling in je bedrijfskeuken bestrijd je vandaag de dag met technologie en data. Orbisk laat zien hoe je als horecaondernemer geld bespaart én – win-win! – de planeet ontziet. 

Workshop

Voedselverspilling is killing voor het milieu. En natuurlijk voor de winstmarge van je horecabedrijf. Maar Olaf van der Veen en Anton Reijlink, respectievelijk CEO en accountmanager van Orbisk, laten zien wat data en technologie voor je kunnen doen. Het is voor de horeca vaak lastig om te achterhalen wát er dan precies aan voedingsmiddelen verloren gaat. Logisch, je staat niet de hele dag naast de vuilnisbak. Zij creëerden daarom een innovatieve technologische oplossing die automatisch voedselverspilling tegengaat: de food waste-monitor. Het resultaat: je weet precies wat en hoe veel er wordt weggegooid, leert hoe je dat voorkomt en bespaart aan inkoopkosten.

Tijdens het Duurzame Weekend Utrecht 2021 vertelt Orbisk hoe zij kwamen tot hun verspillingsmonitor, welke initiatieven er bestaan tegen voedselverspilling en hoe veel impact ze maken. Natuurlijk krijg je als deelnemer ook praktische tips over wat jij binnen jouw organisatie kunt doen om de verspilling tegen te gaan.

Dit event is onderdeel van het Congrestival.

Aanmelden:

Koop je ticket via de button ‘meld je aan’ en kies gelijk jouw favoriete deelsessies. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij!

Prijs: Een ticket voor vrijdag 9 juli geeft je toegang tot alle programmaonderdelen van het Congrestival. Er zijn geen losse tickets per programmaonderdeel verkrijgbaar.
Wanneer: vrijdag 9 juli
Tijd: 11:45-12:30
Locatie: Collegezaal van Bibliotheek Neude
Doelgroep: Professionals
Programmapijler: Circulaire Economie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week
Meer informatie:
Website Orbisk

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical