DIT EVENEMENT IS GECANCELD!
Kook je voor je restaurantgasten? Of ook voor de kliko’s? Voedselverspilling in je bedrijfskeuken bestrijd je vandaag de dag met technologie en data. Orbisk laat zien hoe je als horecaondernemer geld bespaart én – win-win! – de planeet ontziet.
Workshop
Voedselverspilling is killing voor het milieu. En natuurlijk voor de winstmarge van je horecabedrijf. Maar Olaf van der Veen en Anton Reijlink, respectievelijk CEO en accountmanager van Orbisk, laten zien wat data en technologie voor je kunnen doen. Het is voor de horeca vaak lastig om te achterhalen wát er dan precies aan voedingsmiddelen verloren gaat. Logisch, je staat niet de hele dag naast de vuilnisbak. Zij creëerden daarom een innovatieve technologische oplossing die automatisch voedselverspilling tegengaat: de food waste-monitor. Het resultaat: je weet precies wat en hoe veel er wordt weggegooid, leert hoe je dat voorkomt en bespaart aan inkoopkosten.
Tijdens het Duurzame Weekend Utrecht 2021 vertelt Orbisk hoe zij kwamen tot hun verspillingsmonitor, welke initiatieven er bestaan tegen voedselverspilling en hoe veel impact ze maken. Natuurlijk krijg je als deelnemer ook praktische tips over wat jij binnen jouw organisatie kunt doen om de verspilling tegen te gaan.
Dit event is onderdeel van het Congrestival.