AGENDA

zaterdag 10 oktober | 10:00 – 17:00

De Bovenste Plank: Vintage pop-up shop

De Bovenste Plank is een pop-up shop waar particulieren kleding verkopen die bij hen op de bovenste plank is beland, maar die een tweede kans verdient bij een nieuwe eigenaar. Overzichtelijk en gezellig!

De Bovenste Plank doet tweedehands kleding op een nieuwe manier. Hier geen rommelige kraampjes en hoge winstpercentages, maar overzichtelijke rekjes, één (pin)kassa en een goede sfeer. Eigenlijk net zoals in de winkel dus. Alleen haal je hier je nieuwe outfit rechtstreeks uit de kledingkast van leuke Brabanders.

De pop-up shop is onderdeel van de Duurzame markt in de Kaaihallen, hét festivalhart van Duurzaam Weekend. Hier brengen duurzame initiatieven hun product of dienst onder de aandacht en kunnen bezoekers op een laagdrempelige manier hun leven verduurzamen. Verder vind je hier ook duurzame workshops en bijvoorbeeld een tentoonstelling van winnende werken van de Green Art Challenge. En dit alles onder het genot van live muziek!

In verband met Corona werken we met tijdsloten voor bezoekers. Dit betekent dat er per tijdslot een maximaal aantal bezoekers is toegestaan. Om de pop-up shop en markt te bezoeken, meld je je aan voor een van deze tijdsloten:

Tijdslot 1: 10.00-12.30 uur
Tijdslot 2: 13.00-14.30 uur
Tijdslot 3: 15.00-17.00 uur

Dit initiatief wordt georganiseerd door De Bovenste Plank. Meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met info@debovensteplank.org. Wil je zelf kleding verkopen bij De Bovenste Plank pop-up shop? Klik hier om aan te melden!

Foto: Andrea Wetzels

Aanmelden:

Aanmelden via aanmeldbutton

Prijs: Gratis
Wanneer: zaterdag 10 oktober
Tijd: 10:00 – 17:00
Locatie: Kaaihallen, Tramkade Den Bosch
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Consumptie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: De Bovenste Plank
Meer informatie:
Website De Bovenste Plank

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical