AGENDA

Zondag 11 juli | 12:00 – 18:00

De Duurzame Date

52wekenduurzaam begeeft zich op het datingpad, spannend! De Duurzame Date is een podium voor mooie duurzame ervaringen. Wil je iemand helpen een wormenhotel te bouwen? Ben je op zoek naar iemand die je fiets kan opknappen? Kom dan daten!

Word je gelukkiger van een ervaring of van materie? Uit onderzoek blijkt dat 72% van de geïnterviewden kiest voor ervaringen boven materie. Dat is niet voor niets. Het blijkt dat iets meemaken veel meer impact heeft dan iets kopen.

Ben je op zoek naar een mooie, duurzame ervaring? Bezoek dan de vraag- en aanbodwand en loveseat van 52wekenduurzaam op het festivalhart op de Neude. Daar vind je jouw duurzame date. Denk aan: ik kom jouw ramen lappen als jij een taart voor mij bakt. Of: ik knap jouw fiets op als jij voor mij een wormenhotel in elkaar zet. 

Het team van 52wekenduurzaam is zelf ook op verschillende momenten bij de stand aanwezig. Ze vertellen je graag meer over het hoe en waarom van De Duurzame Date. Op de klok bij de stand zie je wanneer je met ze kunt kennismaken. Ook wanneer het team van 52wekenduurzaam er niet is, kun je een kaartje ophangen of pakken bij de vraag- en aanbodwand.

Aanmelden:

Aanmelden niet nodig

Prijs: Gratis
Wanneer: Zondag 11 juli
Tijd: 12:00 – 18:00
Locatie: Festivalhart, De Neude Utrecht
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Algemeen
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week en 52wekenduurzaam
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical