AGENDA

vrijdag 9 juli | 10:45-11:30

De Jaarbeurs: van statisch hallencomplex naar duurzame ontmoetingsplaats

Een statisch hallencomplex transformeren naar de meest duurzame en slimme venue van Europa. Een tour de force! Waar start je? Hoe krijg je de hele organisatie, haar klanten en toeleveranciers mee? En wat betekent dit voor het leiderschap van het bedrijf? Marloes van den Berg, Chief Sustainability Officer van de Koninklijke Jaarbeurs, neemt je mee op toer. 

In rap tempo ontwikkelt De Koninklijke Jaarbeurs zich tot een duurzame evenementenlocatie. In 2024 start de bouw van een nieuw complex, waarbij alle Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties worden geïntegreerd. Ook de organisatie zelf verduurzaamt snel. Er wordt veel aandacht besteed aan circulair inkopen en aan de ontwikkeling van duurzame opties en services voor organisaties, exposanten en medewerkers. Een flinke opgave, maar tegelijkertijd een hele mooie uitdaging. Eentje die van betekenis is voor de stad Utrecht, haar inwoners en alle andere stakeholders van De Koninklijke Jaarbeurs.

Dit event is onderdeel van het Congrestival.

 

Aanmelden:

Koop je ticket via de button ‘meld je aan’ en kies gelijk jouw favoriete deelsessies. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij!

Prijs: Een ticket voor vrijdag 9 juli geeft je toegang tot alle programmaonderdelen van het Congrestival. Er zijn geen losse tickets per programmaonderdeel verkrijgbaar.
Wanneer: vrijdag 9 juli
Tijd: 10:45-11:30
Locatie: Theaterzaal Bibliotheek Neude
Doelgroep: Professionals
Programmapijler: Duurzaam Leiderschap
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week
Meer informatie:
Website Jaarbeurs

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical