AGENDA

Zaterdag 10 juli | 12:30 – 13:30

De Keuzes van Joline Jolink

De kledingindustrie is een van de meest vervuilende industrieën. Hoe verklein je als kledingmerk je impact op het milieu? En hoe vergroot je je maatschappelijke impact? Duurzame mode-ondernemer Joline Jolink stelt zichzelf steeds deze vragen.

Duurzaam modeontwerpster Joline Jolink heeft in Nederland een unieke positie. Ze beheerst de hele keten. Van ontwerp tot direct contact met de consument. Hoe maakt zij haar keuzes als duurzame ondernemer in de mode? Wat komt er kijken bij het maken van een bio-degradable sneaker of een duurzame spijkerbroek? Waar ligt de toekomst van duurzame mode? En wat kun jij als consument doen om je kast te verduurzamen?

Joline vertelt over haar duurzame en circulaire missie in de mode-industrie. Het interview duurt ongeveer 30 minuten duren. Daarna is er ruimte voor vragen uit het publiek.

Laat je tijdens deze middag inspireren door Jolines verhalen. Ze vertelt hoe zij duurzaamheid optimaliseert in haar ontwerpproces, materiaalkeuze- en ontwikkeling, bedrijfsvoering en service. 

Over Joline Jolink

Joline Jolink maakt kleding waarbij kwaliteit en esthetiek voorop staan. Kleding waar je verliefd op wordt én waar je over vijf jaar nog van houdt. De hele bedrijfsvoering is ingericht op duurzaamheid. Geen uitverkoop, geen voorraad, werken met restpartijen stof, minimum waste, gebruik van duurzame materialen, vegan leer en bezorging door fietskoeriers. Een bedrijfsmodel dat tijdens de coronapandemie zijn waarde bewees.

Aanmelden:

Aanmelden via de aanmeldbutton

Prijs: Gratis
Wanneer: Zaterdag 10 juli
Tijd: 12:30 – 13:30
Locatie: Theater Bibliotheek Neude, Neude 11 Utrecht
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Circulaire Economie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week en Joline Jolink
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical