AGENDA

Zondag 11 juli | 13:00 – 14:30

De Leckere Bierbelevenis

Houd je van bier én duurzaamheid? Kom op bezoek bij Brouwerij De Leckere! Zondag 11 juli krijg je een kijkje in het duurzame bierbrouwen bij De Leckere. Wist je dat De Leckere bier brouwt van 2000 jaar oud bronwater uit de Utrechtse Heuvelrug?

Heb je altijd al willen zien hoe het eraan toe gaat in een echte brouwerij? Tijdens het Duurzaam Weekend 2021 opent Brouwerij De Leckere haar deuren voor jou! De rondleiding biedt je een bijzonder inkijkje in een bijzonder bedrijf  dat op een duurzame manier bier brouwt. We sluiten de rondleiding af met een proeverij. Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

Over Brouwerij De Leckere

Wat De Leckere uniek maakt, is de duurzame benadering van het bierbrouwen. De brouwerij maakt geen gebruik van fossiele brandstoffen, werkt 100% biologisch en stelt de resten van het proces beschikbaar als veevoer. Het bier wordt gebrouwen door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. En wist je dat het bier van brouwerij De Leckere wordt gebrouwen met 2000 jaar oud bronwater uit de Utrechtse Heuvelrug?

Aanmelden:

Aanmelden via de aanmeldbutton

Prijs: €17,50 (ex servicekosten)
Wanneer: Zondag 11 juli
Tijd: 13:00 – 14:30
Locatie: Brouwerij De Leckere, Schaverijstraat 15 Utrecht
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Algemeen
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week en Brouwerij De Leckere
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical