AGENDA

Zaterdag 9 oktober | Vanaf 10:00

De plog van Den Bosch

Wat ga je doen?

Ploggen is dé manier om in beweging te komen voor een schone stad. Ga met medebewoners van het prachtige Den Bosch al joggend (wandelen kan natuurlijk ook!) op jacht naar zwerfafval. 

We grijpen niet alleen naar afval, we pakken gelijk een stukje cultuur mee. De plog door Den Bosch valt samen met het RE_NATURE festival. RE_NATURE is een samenwerking van kunstenaars, ontwerpers en wetenschappers die reflecteren op onze omgang met de natuur door middel van kunst en interactieve projecten. Op de Tramkade kun je ruim dertig projecten aanschouwen.

“Klinkt goed buur! Enne … wat nu?”

Ja, ploggen dus! Op 9 oktober verzamelen we vanaf 10:00 bij de Bossche Kraan. Hier zijn een aantal enthousiaste natuurliefhebbers aanwezig om wat meer te vertellen over de kunstwerken van RE_NATURE of om gewoon gezellig een praatje te maken. Om 11:00 start de plog. Deze zal ongeveer een uur duren. Er zijn twee routes; één voor de sportievelingen en één voor de wandelaars (ook wel natuurgenieters). Je mag natuurlijk zelf kiezen welke route je het beste past.

Ik wil ploggen!”

Leuk om te horen dat je mee wil doen! We willen wel graag weten hoeveel vrienden, buren, tantes en natuurfanaten deelnemen aan de plog. Meld je aan! Dat kan gemakkelijk via deze link. Voor meer informatie kun je terecht op onze Facebookpagina.

 

Foto: Thirdman

Aanmelden:

Prijs: Gratis
Wanneer: Zaterdag 9 oktober
Tijd: Vanaf 10:00
Locatie: De Bossche Kraan, Tramkade 31 ‘s-Hertogenbosch
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Omgeving
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week
Meer informatie:
RE_NATURE

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical