AGENDA

Zaterdag 10 juli | 13:00 – 14:00

De Verborgen Impact

We kunnen allemaal een stap zetten om ons leven verder te verduurzamen. Tijdens deze lezing leer je hoe je keuzes maakt die impact hebben. Zo weet je precies in welke dagelijkse situaties je het meeste verschil kunt maken voor een duurzame leefstijl!

Stel, je staat in de supermarkt en je wilt een komkommer kopen. De biologische variant is verpakt in plastic en de niet-biologische ligt verpakkingsvrij in het schap. Welke komkommer kies je?

Na deze lezing van Estella Franssen, gebaseerd op het boek De verborgen impact van Babette Porcelijn, heb je genoeg handvatten die je helpen bij het maken van dit soort keuzes.  Zo weet je precies in welke dagelijkse situaties je het meeste verschil kunt maken voor een duurzame leefstijl.

Je krijgt inzicht in de globale context van onze impact op de planeet. En een praktisch handelingsperspectief dat je thuis kunt toepassen. Je zult zien dat het echt verschil maakt wat je doet. Leer hoe je het meest effectief aan de slag kunt gaan voor een fijn en duurzamer leven!

Over Estella Franssen
Estella Franssen is sinds 2019 gecertificeerd spreker bij Think Big Act Now. In het dagelijks leven werkt ze als projectmanager voor het centrum voor natuur- en milieu-educatie de Ulebelt in Deventer. Zo biedt ze handelingsperspectief aan allerlei groepen in de maatschappij, van burgerinitiatieven tot bedrijven.

Estella werkt al haar hele leven aan het inspireren en mobiliseren tot een meer duurzame leefstijl en woont in het Aardehuis, de meest ecologische woonwijk van Nederland.

Aanmelden:

Aanmelden via de aanmeldbutton

Prijs: Gratis
Wanneer: Zaterdag 10 juli
Tijd: 13:00 – 14:00
Locatie: De Kargadoor, Oudegracht 36 Utrecht
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Algemeen
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week en Think Big Act Now
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical