PROGRAMMA

17/06/2019 | 13:00 - 18:00

De weg naar aardgasvrij

De weg naar aardgasvrij: alles wat je wil weten over de warmtetransitie

Inenergie en dochteronderneming InWarmte organiseren hun eerste symposium, en wat is een beter moment dan tijdens de Duurzame Week. Het thema is groots: de warmtetransitie naar aardgasvrij Nederland. Een onderwerp dat iedereen aangaat.

Op een praktische en gedetailleerde manier word je meegenomen in de verschillende fases van de transitie: van het ontwerp, de technische verkenning en de financiering tot aan de exploitatie. Op welke aspecten moet je letten? Waar begin je? Hoe maak je het hele proces betaalbaar? Op al deze vragen gaan energiedeskundigen, die gezamenlijk tientallen jaren kennis en ervaring hebben, tijdens het symposium in.

Nederland heeft de overgang naar aardgasvrij vol ingezet. Voor iedereen in Nederland staat de discussie over de warmtetransitie centraal. Hoe gaan we aardgasvrij wonen en leven? Bewoners, energiecoöperaties, gemeenten, netbeheerders, energieleveranciers, woningcorporaties en projectontwikkelaars: Allemaal krijgen we met dit ingewikkelde vraagstuk te maken. Dus ben je werkzaam bij de gemeente en heb je geen idee hoe je jouw gemeente van het gas haalt? Ben je lid van een energiecoöperatie en heb je mooie plannen om met je buurt over te stappen naar een duurzaam warmtealternatief? Of ben je een geïnteresseerde bewoner en wil je gewoon meer weten over de weg naar aardgasvrij? Kijk dan niet verder en meld je gratis aan.

Aanmelden: zie link hieronder
Prijs: gratis
Wanneer: 17 juni 2019
Tijd: 13:00 – 18:00 uur
Locatie: UCO, 2e Daalsedijk, Utrecht
Georganiseerd door: Inenergie