AGENDA

zondag 28 juni | 16.00 – 17.00

De werkelijke kosten van consumptie

Ons consumptiegedrag heeft impact. Negatieve impact. Maar we zijn ons meestal niet bewust van wat en hoe groot die impact is. Om daarachter te komen moeten we naar productieprocessen en verborgen kosten kijken.

Tirsa van der Laan gaat jou tijdens een inspirerende workshop precies uitleggen hoe dit zit. Met haar eigen bedrijf The Green Plan is Tirsa een expert op het gebied van verduurzamen. Zij zal de volgende prikkelende vragen de revue laten passeren: waar komen nu precies al je spullen vandaan en hoeveel impact heeft verbouwen en produceren? Is consumeren een grote klimaatklapper? Wat zijn ‘externe kosten’ en wat heeft dat ermee te maken? Verder sta je in de workshop stil bij wat je koopt en waarom. Je leert over jouw eigen verborgen impact en wat belemmeringen en versnellers zijn om dingen beter te doen.

Na afloop van deze workshop heb je beter inzicht in de verborgen impact van consumeren in het algemeen en in jouw eigen consumptiepatronen. Ook krijg je direct toepasbare tips en tricks om jouw eigen consumptiegedrag aan te passen. Ter voorbereiding kan je hier jouw verborgen impact schatten.

 

 

Aanmelden:
Aanmelden via de website.

Prijs: Gratis
Wanneer: zondag 28 juni
Tijd: 16.00 – 17.00
Locatie: Online
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Consumptie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week en Tirsa van der Laan
Meer informatie: website Tirsa van der Laan
Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical