AGENDA

dinsdag 23 juni | 16:45 – 17:45

Future-Fit Voedselproductie

Deze sessie is onderdeel van het Agrifood-programma dat start om 16:00 uur. Deze deelsessie borduurt voort op de voorgaande plenaire sessie Tovenaars, Profeten en de Toekomst van Voedsel.

Klimaatverandering en andere verstoringen van ecosystemen zetten onze voedselsystemen ernstig onder druk. De landbouwomstandigheden over de hele wereld zijn in beweging. Hoe kunnen we veerkrachtige voedselsystemen creëren die bestand zijn tegen de actuele veranderingen en tegen de veranderingen die nog gaan komen?

Except Integrated Sustainability gebruikt al meer dan 20 jaar systematische en multidisciplinaire teams om enkele van ‘s werelds meest complexe uitdagingen op het gebied van duurzaamheid aan te pakken, waaronder voedselzekerheid. Oprichter & directeur Tom Bosschaert neemt deel aan ons symposium om ons te inspireren met verschillende projecten die een nieuwe kijk geven op duurzame voedselproductie. Van de woestijnen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten tot zelfvoorzienende wijken hier in Nederland; Except laat ons zien hoe we technologische en natuurgebaseerde oplossingen kunnen combineren om veerkrachtige, toekomstgerichte voedselsystemen te bouwen.

Deze sessie is te volgen via Zoom; je ontvangt hiervoor de link tijdens de voorgaande plenaire sessie Tovenaars, Profeten & de Toekomst van Voedsel.

Aanmelden:

Aanmelden via ‘Meld je aan’ button of klik hier!

Prijs: Gratis
Wanneer: dinsdag 23 juni
Tijd: 16:45 – 17:45
Locatie: Online
Doelgroep: Professionals
Programmapijler: Agrifood
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week en Except Integrated Sustainability
Meer informatie:
website Except Integrated Sustainability

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical