AGENDA

maandag 22 juni | 16:30 – 17:30

Maak klimaatvriendelijke keuzes op de werkvloer vanzelfsprekend!

Deze sessie is onderdeel van het Klimaatpsychologie-programma dat start om 16:00 uur. Deze deelsessie borduurt voort op de voorgaande plenaire sessie De psychologische gevolgen van klimaatverandering.

Hoe krijg je een hele organisatie in beweging als het gaat om klimaatvriendelijke keuzes? Collega’s blijken meer tijd nodig te hebben of schieten in de weerstand, wat het veranderproces vertraagt. Jeanine Pothuizen geeft inzicht in de psychologie die komt kijken bij zo’n veranderproces. Daarmee krijg de handvatten die je als manager of medewerker duurzaamheid nodig hebt. Zo kun je straks effectief en doelgericht alle neuzen dezelfde kant op krijgen en de stappen zetten die nodig zijn om duurzame keuzes vanzelfsprekend te maken.

Jeanine heeft een achtergrond in organisatiepsychologie. Tijdens haar voormalige baan realiseerde ze zich dat de ongelijkheid door de duurzaamheidscrisis enorm was. Haar gedachte daarbij: “Ga ik dweilen, of ga ik de kraan dichtdraaien?”

Als zelfstandige zet ze zich onder andere in als senior klimaatcoach bij KlimaatGesprekken. Ze is nu dag in, dag uit bezig om organisaties in staat te stellen de transitie te maken naar een duurzamere organisatie.

Deze sessie is te volgen via Zoom; je ontvangt hiervoor de link tijdens de voorgaande plenaire sessie De psychologische gevolgen van klimaatverandering.

Aanmelden:

Aanmelden via ‘Meld je aan’ button of klik hier!

Prijs: Gratis
Wanneer: maandag 22 juni
Tijd: 16:30 – 17:30
Locatie: Online
Doelgroep: Professionals
Programmapijler: Klimaatpsychologie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week en KlimaatGesprekken
Meer informatie:
Website KlimaatGesprekken

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical