AGENDA

dinsdag 23 juni | 16:45 -17:30

PixelFarming op Campus Almkerk

Deze sessie is onderdeel van het Agrifood-programma dat start om 16:00 uur. Deze deelsessie borduurt voort op de voorgaande plenaire sessie Tovenaars, Profeten en de Toekomst van Voedsel.

PixelFarming is ontwikkeld op Campus Almkerk, een boerderij en tevens innovatiecentrum voor landbouw en duurzaamheid. Het is een innovatieve duurzame teeltwijze die zeer biodivers is, zonder gebruik van kunstmest en pesticiden. Bovendien is PixelFarming helemaal gebaseerd op de vraag van de consument. Groenten worden duurzaam en ‘on demand’ geteeld met belevingswaarde en voedingswaarde.

Eigenaar Simone Koekkoek heeft met haar echtgenoot en vrienden deze Campus in 2016 opgericht. Als agrariërs schakelen ze nu om van producent naar dienstverlener. Zij vertelt hoe deze teeltwijze de mens en horeca-professionals dichter bij de natuur brengt. Ook laat ze het belang zien van samenwerking en technologie voor een rendabel bedrijfsplan.

Bij Campus Almkerk zijn duurzame voedselsystemen zelfvoorzienend. Zij vertellen ons hoe agrariërs vandaag de dag technologische innovaties kunnen gebruiken om op een efficiënte manier van producent naar dienstverlener te schakelen.

Deze sessie is te volgen via Zoom; je ontvangt hiervoor de link tijdens de voorgaande plenaire sessie Tovenaars, Profeten & de Toekomst van Voedsel.

 

Aanmelden:

Aanmelden via ‘Meld je aan’ button of klik hier!

Prijs: Gratis
Wanneer: dinsdag 23 juni
Tijd: 16:45 -17:30
Locatie: Online
Doelgroep: Professionals
Programmapijler: Agrifood
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week en Campus Almkerk
Meer informatie:
Website PixelFarming

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical