AGENDA

Zondag 11 oktober | 13:30 – 14:30

Denkplaats: Het leed dat eten heet

Veel mensen staan regelmatig in de supermarkt te turen naar een etiket. Welke keuzes kun je het beste maken voor de planeet en voor jezelf? In deze Denkplaats gaan we hierover in gesprek met een wetenschapper en een diëtist.

Casper Zulim de Swarte zal vanuit de wetenschap het onderwerp belichten. Hij is werkzaam bij Schuttelaar en Partners als senior adviseur op het gebied van voedseltransitie. Sandra Buijing zal als lifestylecoach en diëtiste aanwezig zijn om over het praktische gedeelte te spreken. Zij heeft haar eigen bedrijf genaamd Lifestyle Impact.
 
De Denkplaats is een plek waar je niet alleen kennis kunt halen, maar ook een plek waar je kennis naartoe kan brengen. Een plek om iets nieuws te leren en vervolgens al je mitsen, maren en gedachtekronkels te delen met anderen. Een plek om samen wijzer te worden! 

 

Foto: Judith Tielemans

Aanmelden:

Denkplaats: Het leed dat eten heet is te volgen via een live stream vanaf onze Facebookpagina, ons YouTube-kanaal en deze website. Meld je aan via de aanmeldbutton om een herinnering met de livestreamlink in je mailbox te ontvangen.

Prijs: Gratis
Wanneer: Zondag 11 oktober
Tijd: 13:30 – 14:30
Locatie: Online
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Voeding
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzaam Weekend Den Bosch
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical