AGENDA

dinsdag 23 juni | 20:00-21:00

Denkplaats: Het leed dat eten heet

Veel mensen staan regelmatig in de supermarkt te turen naar een etiket. Wat is goed, wat is fout, welke keuzes kun je het beste maken voor de planeet en voor jezelf? Onze keuze voor voedsel is iets gaan bijdragen aan onze identiteit, over hoe we in het leven staan en dat kan af en toe best stressvol zijn. In deze Denkplaats gaan we hierover in gesprek met een wetenschapper en een diëtist.

Casper Zulim de Swarte zal vanuit de wetenschap het onderwerp belichten. Hij is werkzaam bij Schuttelaar en Partners als senior adviseur op het gebied van voedseltransitie. Sandra Buijing zal als lifestylecoach en diëtiste aanwezig zijn om over het praktische gedeelte te spreken. Zij heeft haar eigen bedrijf genaamd Lifestyle Impact.
 
De Denkplaats is een plek waar je niet alleen kennis kunt halen, maar ook een plek waar je kennis naartoe kan brengen. Een plek om iets nieuws te leren en vervolgens al je mitsen, maren en gedachtekronkels te delen met anderen. Een plek om samen wijzer te worden! Dit programma wordt bedacht en gemaakt door programmamaker Ursel Braaksma van de Bibliotheek Utrecht.

Deze Denkplaats is te volgen via een live stream vanaf onze Facebookpagina, ons YouTube-kanaal en de website

Foto: Judith Tielemans

Aanmelden:

Aanmelden niet nodig

Prijs: Gratis
Wanneer: dinsdag 23 juni
Tijd: 20:00-21:00
Locatie: Online
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Voeding
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week en Bibliotheek Utrecht
Meer informatie:
Website Bibliotheek Utrecht

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical