AGENDA

Zaterdag 10 juli | 17:00 – 18:00

Drinkbare Rivieren

Li An Phoa streeft naar een wereld met drinkbare rivieren. Hoe pakt ze dat aan? En is een wereld met drinkbare rivieren realistisch? Samen met Maarten van der Schaaf schreef ze er een boek over. Ga met ze in gesprek tijdens deze interactieve sessie!

“Niet zo lang geleden waren de meeste rivieren wereldwijd nog drinkbaar. Nu bijna geen enkele meer.” – Li An Phoa, Drinkable Rivers

In hun kersverse boek Drinkbare rivieren nemen schrijvers Li An Phoa en Maarten van der Schaaf de lezer mee op Li An’s avonturen langs rivieren op vier continenten. Tijdens een interactieve sessie op  zaterdag 10 juli gaat het schrijversduo met het publiek in gesprek over de terugkerende vragen in het boek. Hoe kunnen onze rivieren weer drinkbaar worden? Wat is daarvoor nodig? En hoe kan je daar een bijdrage aan leveren? 

Over Li An Phoa en Maarten van der Schaaf

Li An Phoa (1980) is oprichter van Drinkable Rivers en de nomadische school Spring College, waarop ze buiten wandelend lesgeeft. Ze studeerde bedrijfskunde, filosofie en systeemecologie. De Volkskrant noemde haar de ‘vrouwelijke Indiana Jones’.

Maarten van der Schaaf (1980) is journalist en schrijver. Phoa en Van der Schaaf wonen samen in Amsterdam, op een steenworp afstand van de Amstel.

Foto Li An Phoa: Henk Ganzeboom

Aanmelden:

Aanmelden via de aanmeldbutton

Prijs: Gratis
Wanneer: Zaterdag 10 juli
Tijd: 17:00 – 18:00
Locatie: Theater Bibliotheek Neude, Neude 11 Utrecht
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Omgeving
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week en Drinkable Rivers
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical