Spring naar toolbar

AGENDA

Vrijdag 9 oktober t/m zondag 11 oktober |

Duurzaam Weekend Den Bosch

De afgelopen editie van Duurzame Week Utrecht (20 t/m 28 juni 2020) was een groot succes. Maar het was wel anders dan anders. Wegens het Coronavirus kon het festival niet in de stad plaatsvinden maar ging alles geheel online. Mooi meegenomen was dat we op deze manier veel meer mensen konden bereiken. En die lijn zetten we graag door! Na 5 succesvolle edities in Utrecht, organiseren we voor het eerst een Duurzaam Weekend in een nieuwe regio: Den Bosch!

Bruisend programma voor professionals en consumenten

Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 oktober vindt het Duurzaam Weekend Den Bosch plaats. Op diverse locaties in de stad, uiteraard alle dan geldende corona-maatregelen in acht nemend. Een bruisend programma brengt consumenten en professionals uit de regio Den Bosch bij elkaar om hen te helpen verder te verduurzamen, zowel privé als op de werkvloer.

De eerste dag, vrijdag 9 oktober, staan de professionals centraal. Er zijn kennis- en inspiratiesessies en diverse duurzame organisaties, bedrijven en scholen openen hun deuren tijdens de Duurzame Open Bedrijven Route. Op 10 en 11 oktober zijn er activiteiten voor consumenten, zoals een Duurzame Restaurant- en Winkelroute, een duurzame kledingmarkt, filmvertoningen en inspirerende workshops.

Houdt onze website in de gaten voor meer info over het Duurzaam Weekend programma!

Aanmelden:

Prijs:
Wanneer: Vrijdag 9 oktober t/m zondag 11 oktober
Tijd:
Locatie: Diverse locaties in Den Bosch
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Algemeen
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week en partners
Meer informatie:
Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical