AGENDA

9 t/m 11 juli | 12:00 – 22:00

Duurzaam Weekend Utrecht 2021

Direct naar het volledige programma.

Van 9 t/m 11 juli organiseert Duurzame Week het grootste duurzaamheidsfestival van Nederland! Vanuit ons festivalhart op de Neude bieden wij dan drie dagen lang activiteiten en inspiratie om samen vrolijk te verduurzamen. Van een workshop ‘geveltuinieren’ tot een duurzame pubquiz: het gebeurt allemaal tijdens het Duurzaam Weekend Utrecht 2021.

VRIJDAG: Congrestival

Voor professionals organiseren wij op vrijdag een congres in festivalsferen over circulaire economie. We gieten daarvoor relevante en hoogwaardige inhoud in een creatieve en dynamische vorm, allemaal georganiseerd in samenwerking met bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden. We vertellen binnenkort meer over het programma en aanmelden. 

ZATERDAG EN ZONDAG: Stadsfestival

Op zaterdag vindt een bruisend festivalprogramma vol workshops en entertainment plaats, op centrale en gemakkelijk toegankelijke locaties in de stad. Naast workshops die jou aanzetten meteen je leven te vergroenen, is er lekker eten, drinken en entertainment. Ook voor kinderen is er genoeg te doen, zodat dit een educatief en inspirerend uitje is voor het hele gezin. 

Op zondag gaan we de wijken in! Zo is er op centrale punten in de wijken een programma te beleven over duurzaam wonen, duurzaam consumeren en een duurzame omgeving. Er is dan ook van alles te doen zoals: adviessessie ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis?’, Upcycle naaiatelier en duurzaam koken.

Het hele weekend laten lokale ondernemers zien welk duurzaam aanbod zij hebben in de winkel- en horecaroute. Je kunt hier zelf naartoe gaan of deelnemen aan één van de tours met een gids.

Direct naar het volledige programma.

Aanmelden:

Prijs: n.t.b.
Wanneer: 9 t/m 11 juli
Tijd: 12:00 – 22:00
Locatie: Diverse locaties in Utrecht
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Algemeen
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical