AGENDA

9, 10 en 11 oktober |

Duurzame bedrijven, winkel en horecaroute

Den Bosch zit vol duurzame initiatieven, maar je moet ze maar net weten te vinden. Daarom zetten we allerlei ‘groene’ zaken op de kaart. Letterlijk en figuurlijk, door middel van onze Duurzame bedrijven, winkel en horecaroute.

De route wordt aangegeven op een online en offline plattegrond zodat jij op je gemak kunt ontdekken welke duurzame ondernemers er zijn in Den Bosch. Denk aan boetiekjes met producten voor een groene lifestyle, of juist winkels met tweedehands spullen – hergebruik is immers vaak de duurzaamste oplossing! Restaurants en cafés die bijvoorbeeld veel werken met lokale producten of waar alles draait om vegan. Maar daarnaast zijn er ook bedrijven die duurzaam bezig zijn maar minder zichtbaar zijn. Omdat ze bijvoorbeeld hun producten duurzaam produceren. Waar dat normaal gesproken achter gesloten deuren gebeurt, kun je nu eens een kijkje achter de schermen krijgen!

Ook zullen veel zaken die onderdeel zijn van de Duurzame bedrijven, winkel en horecaroute speciale acties hebben voor DW-bezoekers. Dat maakt het nog meer de moeite waard! Ben je benieuwd naar de duurzame ondernemers van Den Bosch? Houd dan deze site in de gaten voor de routekaart!

Ben jij nou zélf zo’n duurzame ondernemer in Den Bosch, en denk je: Mijn bedrijf/horecazaak/winkel verdient een plekje in deze route?! Dan kun je je via dit formulier aanmelden!

Aanmelden:

Aanmelden niet nodig

Prijs: Gratis
Wanneer: 9, 10 en 11 oktober
Tijd:
Locatie: Den Bosch
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Consumptie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzaam Weekend
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical