AGENDA

dinsdag 12 januari | 16:00 – 17:30

Duurzame Meetup – PostNL en POT Verhuizingen over duurzame stadslogistiek

Een bedrijf hebben in de stad heeft zijn voordelen, maar zorgt ook voor uitdagingen. Want hoe vervoer je goederen binnen een stad waar de auto steeds minder ruimte krijgt? Hier moeten duurzame oplossingen voor komen, om ook in de toekomst goed bereikbaar te blijven.

PostNL, een van de bekendste vervoerders van Nederland, zoekt naar deze oplossingen. In 2030 willen zij alle pakketten en brieven in de Benelux uitstootvrij bezorgen. Ook willen ze in 2025 al in 25 binnensteden duurzaam bezorgen. Hoe willen zij dit doen? En wat kan jij als bedrijf doen om hieraan bij te dragen?

Stadslogistiek

Stadslogistiek is een samenwerking tussen PostNL en lokale ondernemers. Samen willen ze het verschil gaan maken in de binnensteden die alsmaar drukker worden. Naar verwachting zullen in veel grote steden in 2025 strengere milieu-zones ontstaan. Stadslogistiek verbindt daarom ontvangers en verzenders die willen bijdragen aan een beter leefklimaat in de stad. Inmiddels zijn ruim 20 leveranciers aangesloten en leveren ze op honderden zakelijke adressen.

Stadslogistiek is actief in verschillende Nederlandse steden waaronder ook Utrecht. Deze vestiging word gerund door POT Verhuizers. In deze Duurzame Meetup vertellen Suzanne Debrichy (PostNL) en Melchior Blok (POT)  over de samenwerking en het opzetten van een duurzame stadslogistiek.

 

Aanmelden:

Aanmelden via de aanmeldbutton

Prijs: Gratis
Wanneer: dinsdag 12 januari
Tijd: 16:00 – 17:30
Locatie: Online
Doelgroep: Professionals
Programmapijler: Mobiliteit/logistiek
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical