AGENDA

Zaterdag 6 november | 14:00-15:30

Duurzame vossenjacht voor kinderen

Duurzaam Festival Den Bosch alleen voor volwassenen? Wel nee! Ook voor kinderen hebben we een leuke, duurzame activiteit gepland, namelijk een vossenjacht!

Op zaterdag 6 november organiseren we een duurzame vossenjacht voor kinderen van 4-12 jaar. Ze kunnen meedoen aan meerdere toffe, duurzame workshops, terwijl ze op zoek gaan naar de vossen. De activiteit begint om 14:00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.

De activiteit vindt plaats op De Graafse Akker, een buurtakker van ruim 11.000 vierkante meter. De akker is een project van Stichting Transfarmers. Samen met buurtbewoners werken ze aan de ontwikkeling van deze groene oase in de stad. Met 150 actieve leden is De Graafse Akker uitgegroeid tot de sociale achtertuin van Den Bosch. Buurtbewoners zetten zich hier op allerlei manieren in, van kunstwerken maken tot helpen in de moestuin.

Stichting Transfarmers heeft de kans gekregen de akker aan te kopen en is hard bezig geld in te zamelen hiervoor. Zo is de toekomst van het terrein en daarmee ook de sociale waarde ervan verzekerd. Deelname aan de vossenjacht is gratis, maar De Graafse Akker waardeert een bijdrage aan de Crowdfunding enorm.

Naast de vossenjacht kun je op De Graafse Akker terecht voor gratis soep en een tombola met duurzame prijzen.

Aanmelden:

Meld je aan via de aanmeldbutton

Prijs: Gratis
Wanneer: Zaterdag 6 november
Tijd: 14:00-15:30
Locatie: De Graafse Akker, Monseigneur van Roosmalenplein 19, 5213 GD ‘s-Hertogenbosch
Doelgroep: Kinderen
Programmapijler: Omgeving
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week
Meer informatie:
Website De Graafse Akker

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical