AGENDA

vrijdag 9 juli | 10:30-15:45

Escape to/with circularity – Escaperoom

We willen allemaal die duurzame samenleving. Maar hoe kom je daar? In een circulaire escape room leer je op een speelse manier over circulaire gebouwen. Er is natuurlijk een lezing over circulaire escaperooms. Maar je kunt deze ook echt spelen! Escape from ANNE’s room!

Game (circulaire escaperoom)

Derdeklassers vmbo van het Globe College Utrecht hebben een escape room gemaakt voor Duurzame Week en ANNE, een duurzame ontmoetingsplek in hartje Utrecht. Stichting Technotrend heeft de scholieren daarbij begeleid.

In het pand van ANNE zijn namelijk talloze circulaire materialen verwerkt. Speel de escaperoom en je komt er van alles over te weten. Waar komen de materialen vandaan? Waarom zijn ze circulair? Hoe zijn ze telkens opnieuw bruikbaar?

De game wordt gespeeld in groepjes van maximaal vijf deelnemers. Er zijn in het programma vier startmomenten gepland (10:45, 11:45, 13:30 en 15:00, zie het blokkenschema). Bezoek deze dag ook de interactieve lezing over circulaire escaperooms als middel om scholieren te betrekken bij circulaire bouw.

Dit event is onderdeel van het Congrestival.

Aanmelden:

Koop je ticket via de button ‘meld je aan’ en kies gelijk jouw favoriete deelsessies. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij!

Prijs: Een ticket voor vrijdag 9 juli geeft je toegang tot alle programmaonderdelen van het Congrestival. Er zijn geen losse tickets per programmaonderdeel verkrijgbaar.
Wanneer: vrijdag 9 juli
Tijd: 10:30-15:45
Locatie: ANNE, Veemarktplein 41 Utrecht
Doelgroep: Professionals
Programmapijler: Circulaire Economie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week
Meer informatie:
Website Stichting Technotrend

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical