AGENDA

Vrijdag 5 november | 14:00-15:25

Film: The Biggest Little Farm

De Verkadefabriek is dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch. Met jaarlijks zo’n 7000 activiteiten: theater, cabaret, film, dans, muziek, debat, eten en drinken. Ook tijdens Duurzaam Festival Den Bosch kun je er een mooie film zien: The Biggest Little Farm.

Over de film:

Een ode aan het idealisme, de eindeloze complexiteit van de natuur en de cyclus van het leven; The Biggest Little Farm is een inspirerend verhaal over het verwezenlijken van je dromen.

John en Molly Chester moeten noodgedwongen uit hun appartement in Los Angeles, waarna ze besluiten een dor stuk land in Californië te kopen. Het doel? De grond omtoveren tot een duurzame en biodiverse boerderij.

The Biggest Little Farm is 5 november om 14:00 uur te zien in de Verkadefabriek. Tickets kosten €10,50 en zijn te koop via de Verkadefabriek.

Over de Verkadefabriek – onze #localhero

De Verkadefabriek was oorspronkelijk een koekjesfabriek, maar is omgebouwd tot cultureel centrum. Theater, cabaret, film, dans en meer; jaarlijks zijn er zo’n 7000 activiteiten. Daarnaast werken ze zo duurzaam en verantwoord mogelijk. Zo kiezen ze onder andere in ons restaurant voor biologische ingrediënten, zorgen ze met zonnepanelen voor duurzame energie en verkopen ze eerlijke producten in onze winkel. De Verkadefabriek is daarom onderdeel van onze #localheroes route.

Naast de film The Biggest Little Farm kun je tijdens Duurzaam Festival Den Bosch ook naar de film Honeyland.

Aanmelden:

Ticketverkoop via de Verkadefabriek. Klik hiervoor op de aanmeldbutton.

Prijs: 10,50
Wanneer: Vrijdag 5 november
Tijd: 14:00-15:25
Locatie: Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45 Den Bosch
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Entertainment
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door:
Meer informatie:
Website Verkadefabriek

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical