AGENDA

vrijdag 7 februari | 19:30 – 22:00

Filmvertoning: Voorlopers

Dit evenement is de première van de videoserie, gemaakt door Adriaan en zijn compagnon Matthijs. In de serie over vijf Utrechtste initiatieven, staat circulariteit als fundament van hun onderneming centraal.  Vijf voorbeelden van hoe je groen kan denken en hoe iedereen hieraan mee kan doen.

Tijdens de week van de circulaire economie nodigen we jullie uit om te komen kijken naar de allereerste vertoning van onze videoserie! Vijf video’s van ondernemers die de wereld aan het verbeteren zijn. We geven je een flinke dosis inspiratie mee en nodigen je uit om mee te denken aan positieve veranderingen, want iedereen kan meedoen.

Na afloop is er ruimte voor een hapje en drankje en nababbelen met toeschouwers en idealisten; de voorlopers zullen zelf ook aanwezig zijn. Laat je inspireren terwijl je achterover leunt en maak nieuwe verbindingen.

Er zal een mogelijkheid zijn om drankjes en hapjes te kopen bij de bar om zo het evenement en jouw buik te steunen. Bring cash!

Donation based: Voor degenen die bij willen dragen aan meer van dit soort video’s, is er de mogelijkheid ons financieel te ondersteunen.

Aanmelden:

Aanmelden via de aanmeldbutton

Prijs: Vrijwillige bijdrage
Wanneer: vrijdag 7 februari
Tijd: 19:30 – 22:00
Locatie: Woongroep, Plompetorengracht 6, Utrecht
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Circulaire Economie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Adriaan Schuitemaker
Meer informatie:
Eventpagina

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical