PROGRAMMA

22/06/2019 | 11:00 - 15:00

Gasvrij thuis

STAP VOOR STAP NAAR EEN DUURZAAM HUIS

Ga jij binnenkort verbouwen? Of ben je een zoek naar een nieuwe woning? Dan is dit het ideale moment om te kijken naar verduurzamingsopties. 

Op zaterdag 22 juni tussen 11 en 15 uur ben je welkom bij Gasvrij thuis, Costa Ricadreef 183. Doe de online quickscan via JouwHuisSlimmer.nl van tevoren thuis of doe de quickscan op 22 juni ter plekke met een energieadviseur om te ontdekken waar de mogelijkheden voor jouw huis liggen. 

Je kunt daar ook een energieadvies aan huis aanvragen. Er zijn ook energieambassadeurs van EnergieU aanwezig, dit zijn bewoners die ervaring hebben met het verduurzamen van hun woning. Ga met hen in gesprek en hoor wat zij uit eigen ervaring adviseren wel en niet te doen. Wat zijn kansen op gebied van isolatie, kan de ventilatie in jouw huis verbeterd worden, hoe zit het met verwarming en de cv-ketel? Breng een bezoek aan modelwoning ‘Gasvrij thuis’. Hier ervaar je wat de aanpassingen inhouden en hoe het eruitziet. Buiten op de gezellige braderie staan leveranciers van onder meer warmtepompen en zonnepanelen om je verder te helpen met advies. Voor kinderen is er uiteraard ook van alles te beleven.

WAT KUN JE VERWACHTEN:
 – Elk uur een rondleiding door de voorbeeldwoning Gasvrij thuis
– Neem een glaasje muntwater in de watervriendelijke tuin
– Energie ambassadeurs en wijkgenoten die vertellen over aanpassen van een woning
en wat er bij komt kijken
– Bedrijven met diensten en producten voor isolatie, ventilatie,
verwarming, radiatoren en financiering in diverse marktkramen
– Activiteit voor kinderen
– Drankje en hapje

Aanmelden: Niet nodig
Wanneer: 22 juni 2019
Tijd: 11:00- 15:00 uur
Locatie: Gasvrij Thuis, Costa Ricadreef 183 Utrecht
Georganiseerd door: Energie U, Jouw Huis Slimmer, Gemeente Utrecht, Rabobank