PROGRAMMA

22/06/2019 | 11:00 - 15:00

Gasvrij thuis

Gasvrij thuis: in zeven stappen naar een duurzaam huis

De energietransitie is hét onderwerp van de toekomst en komt regelmatig in het nieuws voorbij. Toch vinden veel Nederlanders het nog lastig om daadwerkelijk veranderingen toe te passen. Ontdek tijdens de Duurzame Week hoe jij jouw huis kunt verduurzamen. Ga jij binnenkort verbouwen? Of ben je een zoek naar een nieuwe woning? Dan is dit het ideale moment om te kijken naar verduurzamingsopties.

Doe de uitgebreide online check thuis van tevoren of doe de quickscan op 22 juni om te ontdekken wat de status van jouw huis is en waar verduurzamingskansen liggen. Laat je adviseren door de Energie Ambassadeurs van Energie U en gemeente Utrecht. Liggen er kansen op gebied van isolatie, kan de ventilatie in jouw huis verbeterd worden, hoe zit het met verwarming en de cv-ketel? Samen met hen breng je een bezoek aan modelwoning ‘Gasvrij Thuis’. Hier ervaar je wat de aanpassingen inhouden en hoe het eruitziet.

Buiten op de gezellige braderie staan leveranciers van onder meer warmtepompen, zonnepanelen om je verder te helpen met advies. Voor kinderen is er uiteraard ook van alles te beleven.

Aanmelden: Niet nodig
Wanneer: 22 juni 2019
Tijd: 11:00- 15:00 uur
Locatie: Gasvrij Thuis, Costa Ricadreef 183 Utrecht
Georganiseerd door: Energie U, Jouw Huis Slimmer, Gemeente Utrecht, Rabobank