AGENDA

Zondag 11 juli | 13:00 – 16:30

Gratis Stekjes van Steck

Steck laat heel Utrecht groen denken en doen! Steck heeft een selectie gemaakt van hun favoriete planten. Tijdens het Duurzaam Weekend 2021 ontvang je bij je bezoek aan de Utrecht Natuurlijk locatie Griftsteede een gratis Ste(c)kje. Let op: op = op!

Tuincentrum Steck deelt gratis stekjes bij de Griftsteede. Bij hun kraam vertelt het team van Steck je meteen ook meer over stekken. Het nemen van stekken is namelijk de meest verantwoorde manier van omgaan met groen.

Over Steck

Steck is dit jaar heropend na een intensieve verbouwing. Er is hard gewerkt aan de transformatie van een traditioneel tuincentrum naar een groene stadsoase. Je kunt er terecht voor je aankopen voor tuin, huis, balkon en dakterras. En ook voor een heerlijk kopje koffie, (on)kruidenthee of Utrechtse sirooplimonade. Of schrijf je via onze website in voor een van onze groene activiteiten: workshops, lezingen, exposities en events.

Ons doel is om heel Utrecht groen te laten denken én doen! Wij doen ons best je te voeden met kennis. In de winkel vind je meerdere klimaatthema’s, zoals Groeiende Stad, Heilige Grond, Schitterende Regen en Smakelijk Groen. Via deze thema’s kom je meer te weten over onder andere het opvangen van regenwater, het aanleggen van (gevel)tuinen en het beplanten van bij- en vlindervriendelijke planten voor meer biodiversiteit. Zodat je ook zelf thuis aan de slag kunt gaan.

Aanmelden:

Aanmelden niet nodig

Prijs: Gratis
Wanneer: Zondag 11 juli
Tijd: 13:00 – 16:30
Locatie: Stadsboerderij Griftsteede, Van Swindenstraat 129 Utrecht
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Algemeen
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week en Steck
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical