AGENDA

25 mei t/m 29 mei | 10:00

Onderwijs van de toekomst

Groene Peper is dé plek om je te laten inspireren en te verbinden met experts, studenten, facilitair managers, ict-coördinatoren en docenten uit het mbo, hbo of wo. Van 25 t/m 29 mei wordt er tijdens Groene Peper online ingegaan op het onderwijs van de toekomst.

Thema: Leren van de Natuur

Oorspronkelijk zou Groene Peper haar eerste editie houden bij Van Hall Larenstein in Velp. Deze hogeschool is gevestigd op een historisch landgoed met o.a. een heemtuin, een assortimentstuin, een voedselbos, diverse beken en vijverpartijen. Studenten gebruiken het landgoed als een grote praktijkruimte. De plek bij uitstek dus om ‘te leren van de natuur’!

Online pepertje: Groene Peper webinars

Vanwege het coronavirus besloot de organisatie het programma aan te passen om Groene Peper virtueel mogelijk te maken! Gelukkig biedt het thema Leren van de Natuur veel mooie invalshoeken voor een waardevol en inspirerend online programma.

Waarom wil jij hierbij zijn?

• Inspirerende en praktische virtuele sessies over onder meer: circulaire economie, energie, voeding en duurzame inzet van technologie
• Virtuele uitreiking Sustainabul: wat is dit jaar de duurzaamste hogeronderwijsinstelling?
• Keynotespreker Matthijs Schouten
• Spraakmakend discussiepanel over een actueel onderwerp

Voor wie?

Voor iedereen binnen het vervolgonderwijs die geïnteresseerd is in duurzaamheid en met specifieke aandacht voor de rol van digitalisering binnen duurzaamheid. Denk aan facilitair managers, IT-coördinatoren, hoogleraren en studenten. En ook iedereen die geïnteresseerd is in hoe het onderwijs – en alles wat daarbij komt kijken, nu en in de toekomst – vormgegeven moet worden, is welkom!

 

Aanmelden:

Aanmelden via website Groene Peper

Prijs: gratis
Wanneer: 25 mei t/m 29 mei
Tijd: 10:00
Locatie: Online
Doelgroep: Professionals
Programmapijler: Klimaatadaptatie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: SURF, RvO, Studenten voor Morgen, Het Groene Brein, SIG, Green IT, Hogeschool Van Hall Larenstein
Meer informatie:
Website Groene Peper

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical