AGENDA

Zaterdag 27 juni | 20:00-21:00

Interview Floortje Dessing: Vakantie in eigen land!

Floortje Dessing is al jaren een bekend gezicht op televisie. Naast presentatrice is zij ook programmamaker, ondernemer, uitgever en schrijver. Als presentator heeft zij voor diverse reisprogramma’s de hele wereld over gereisd. Haar carrière begon in 1992 bij de Radio en sinds 1995 is zij te zien op televisie. Sinds 2007 werkt Floortje bij de Publieke Omroep waarvoor zij onder andere het programma ‘3 op Reis’ presenteerde.

Je kunt haar ook kennen van het programma ‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’, haar tweedelige docu-serie ‘Floortje Terug Naar Het Einde Van De Wereld’ of de serie ‘Floortje en de Ambassadeurs’. Onlangs was zij met haar programma ‘Floortje Blijft Hier’ op de televisie te zien. Naast presentatrice is Floortje ook ambassadrice van het Rode Kruis en Max Havelaar en startte zij een fair trade kledingwinkel in Amsterdam in 2006.

Tijdens dit interview voor Duurzame Week gaat zij in op hoe je duurzaam op vakantie kan gaan in eigen land. Hoe kan je duurzaam op vakantie genieten? En wat moet je moet je gezien hebben in ons prachtige kikkerlandje? Daarnaast vragen wij haar natuurlijk ook naar haar fair trade kledingwinkel. Je krijgt er antwoord op tijdens dit interview dus mis het niet!

Het interview is te volgen via een live stream vanaf onze Facebookpagina, ons YouTube-kanaal en de website.

Let op: dit interview met Floortje Dessing is na afloop niet terug te kijken.

Foto: Annemieke van der Togt

Aanmelden:

Prijs: Gratis
Wanneer: Zaterdag 27 juni
Tijd: 20:00-21:00
Locatie: Online
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Reizen
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week
Meer informatie:
Website Floortje Dessing

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical