PROGRAMMA

17/06/2019 | 14:45 - 17:00

Een intieme sessie over integrale duurzaamheid

Een intieme sessie over integrale duurzaamheid

Speciaal voor de Duurzame Week opent adviesbureau Except Integrated Sustainability haar deuren voor geïnteresseerden die daadwerkelijk bij willen dragen aan de transitie richting een duurzame samenleving.
 
De afgelopen twintig jaar heeft Except gewerkt aan het open source Symbiosis in Development (SiD) raamwerk voor integrale duurzaamheid en dit toegepast in bedrijfsleven, overheid en wetenschap.
In deze toegankelijke sessie ervaar je de wereld door de bril van SiD en maak je kennis met de principes en werkvormen die hier voor aan de basis liggen.
 
Deze sessie is in het bijzonder interessant voor mensen die daadwerkelijk een impact willen maken in hun organisatie verder willen gaan dan een actie hier en een maatregel daar, samenwerking op waarde weten te schatten en die weten of willen leren hoe in systemen te denken. In deze sessie, die plaatsvindt op de Utrecht Community voor Pioniers (thuisbasis voor meer dan 25 organisaties met een duurzame inborst), ga je met elkaar aan de slag om de SiD werkwijze te ervaren en toe te passen op een echte casus.
Aanmelden: via de button hieronder
Prijs: €45,00
Wanneer: maandag 17 juni 2019
Tijd: 14:45 – 17:00 uur
Locatie: Utrecht Community (UCo), 2e Daalsedijk 6A
Georganiseerd door: Except Integrated Sustainability