AGENDA

Zaterdag 10 juli | 12:30 – 13:30

Jeugd-klimaatgesprek

De 15-jarige Lore van Onsem, auteur van If Nature Had a Voice, leidt een gesprek met jongeren over klimaatverandering. Bij dit event komen jongeren met elkaar in contact en inspireren ze elkaar met positieve oplossingen.

Dit event is specifiek voor jongeren – misschien wel de meest gepassioneerde mensen over klimaatverandering. Zij leiden bewegingen over de hele wereld en zijn een voorbeeld voor volwassenen. Maar soms kun je je machteloos voelen of word je overspoeld door alle nodige veranderingen.

Jongeren kunnen hun stem te gebruiken en de stem van de natuur zijn. Je krijgt de kans met andere jongeren in contact te komen. En een gesprek te voeren over jullie ervaringen. Lore inspireert je en moedigt je aan met positieve oplossingen te komen en actie te ondernemen.

Lore geeft een introductie van haar boek If Nature Had a Voice. Ook deelt ze haar ervaringen. Het is een inspirerend verhaal: hoe kun je je eigen stem vinden? Een groepsgesprek sluit de activiteit af. Voor een donatie kun je het boek ontvangen.

Over Lore van Onsem
De discussie wordt geleid door de 15-jarige auteur Lore van Onsem. Lore heeft haar boek If Nature Had a Voice geschreven om jong en oud te inspireren. Hoe maak je duurzame keuzes? En hoe geef je klimaatverandering prioriteit?

If Nature Had a Voice is een kort boek over een meisje dat worstelt een plek te vinden voor klimaatverandering in haar leven. Ze leert de redenen achter de gecompliceerde relatie van de mens met de natuur, de kans die mensen hebben om klimaatverandering te overleven, en meer.

 

Aanmelden:

Aanmelden via de aanmeldbutton

Prijs: Gratis, boek te koop voor donaties
Wanneer: Zaterdag 10 juli
Tijd: 12:30 – 13:30
Locatie: Stayokay, Neude 5 Utrecht
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Algemeen
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week en Beyonders Foundation
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical