AGENDA

Zondag 11 juli | 15:30 – 16:30

Jouw Duurzame Carrière

Maak je carrière toekomstbestendig! Annemiek Nusmeijer van Greenjobs.nl geeft je in deze interactieve sessie best practices en tips voor het vinden van een duurzame baan. Doe mee als je elke dag een positieve impact wilt creëren met je werk.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en ook het aantal banen in duurzaamheid groeit. Ben je klaar om je carrière te beginnen bij een impactorganisatie, maar weet je niet waar je moet beginnen? In deze interactieve sessie van 45 minuten deelt Annemiek Nusmeijer best practices en tips. Zodat je een kickstart kunt geven aan je toekomstbestendige carrière.

Annemiek is oprichtster van Greenjobs.nl. Ze vertelt over de grootste aannames die mensen hebben over het werken voor een duurzaam bedrijf. Bijvoorbeeld dat het moeilijk is om een baan te vinden in dit vakgebied. Is dat echt het geval?

Over Annemiek Nusmeijer

Annemiek heeft een master Politicologie, Internationale Betrekkingen en heeft veel geleerd over duurzaamheid aan de Lausanne Business School. Naast haar betrokkenheid bij Greenjobs is ze actief bij The Sustainable Recruiter. Ze is  een doorgewinterde recruiter met een passie voor duurzaamheid en een internationale mentaliteit. Haar hond Mees is vaak op kantoor te vinden en wordt daarom door Greenjobs bestempeld als kantoorhond!

Aanmelden:

Aanmelden via de aanmeldbutton

Prijs: Gratis
Wanneer: Zondag 11 juli
Tijd: 15:30 – 16:30
Locatie: Collegezaal Bibliotheek Neude, Neude 11 Utrecht
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Omgeving
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week en Greenjobs
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical