AGENDA

dinsdag 22 september | 19:30 – 21:00 (inloop: 19:15)

Jouw huis en tuin klimaatproof maken: aan de slag!

Klimaatadaptatie, dat klinkt misschien als een abstract probleem, waar vooral beleidsmakers en politiek mee aan de slag moeten. Maar niets is minder waar! Je kunt in je eigen huis, tuin en omgeving zóveel doen om bij te dragen. Zo kun je ervoor zorgen dat er in periodes van hevige regenval water wordt vastgehouden zodat je wateroverlast beperkt. Ook kun je ervoor zorgen dat in periodes van droogte en hitte, de stad niet teveel opwarmt. Twee vliegen in één klap!

Milieucentrum Utrecht, Utrecht Natuurlijk, Energie-U en de Natuur en Milieufederatie Utrecht organiseren in samenwerking met de Duurzame Week een publieksworkshop op dinsdag 22 september. Hier laten we praktische oplossingen voor een beter klimaat zien waar je morgen al mee kan starten. Hoe kun je je tuin, dak, balkon of straat inrichten op een klimaatbestendige manier? Wie gingen je al voor en wat kun je van deze goede voorbeelden leren? En welke regelingen hebben overheden om dit soort projecten te stimuleren? Meld je hier aan voor de workshop op dinsdag 22 september en leer hoe jij het verschil kan maken!

Deze workshop is zowel fysiek als online (via Zoom) te volgen.

Aanmelden:

Aanmelden via de aanmeldbutton

Prijs: Gratis
Wanneer: dinsdag 22 september
Tijd: 19:30 – 21:00 (inloop: 19:15)
Locatie: LAB (in de Bibliotheek Neude – Neude 11, 3512 AE Utrecht)
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Klimaatadaptatie
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week, Milieucentrum Utrecht, Utrecht Natuurlijk, Energie-U en de Natuur en Milieufederatie Utrecht
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical