AGENDA

Zaterdag 21 maart | 10.00-16.30

Klimaatbestendig Tuinieren

Het Voorjaarsweekend Tuinplezier is een prachtige start voor het nieuwe tuinseizoen. Dit jaar is het thema ‘Klimaatbestendig Tuinieren’. Lange droge periodes, hittegolven, zachte, natte winters en zware buien met in korte tijd heel veel regen: het zal in de toekomst steeds vaker voorkomen. Wat betekent dat voor onze tuin en hoe kunnen we inspelen op die veranderingen?

Het Voorjaarsweekend Tuinplezier is een prachtige start voor het nieuwe tuinseizoen. Dit jaar is het thema ‘Klimaatbestendig Tuinieren’.

Lange droge periodes, hittegolven, zachte, natte winters en zware buien met in korte tijd heel veel regen: het zal in de toekomst steeds vaker voorkomen. Wat betekent dat voor onze tuin en hoe kunnen we inspelen op die veranderingen? De Botanische Tuinen en Rayon Utrecht van Groei & Bloei organiseren een weekend met allerlei lezingen, workshops, rondleidingen en een markt met o.a. planten, zaden, bollen en nog veel meer. Heerlijk overdekt in de kassen is dit evenement de perfecte start van het tuinseizoen.

Het weekend van 21 en 22 maart 2020 zal het tuinseizoen worden geopend in de Botanische Tuinen van Utrecht.

Informatie over de Botanische Tuinen

De Botanische Tuinen zijn dagelijks geopend tussen 1 maart en 1 december. In de negen hectare aan tuinen vindt u een enorme Rotstuin, een Evolutietuin, Tropische kassen, een Vogelkijkhut en nog veel meer. Deze groene oase is onderdeel van de Universiteit Utrecht en ligt in het hart van het Utrecht Science Park.

Aanmelden:

Prijs: €8,50
Wanneer: Zaterdag 21 maart
Tijd: 10.00-16.30
Locatie: Botanische Tuinen, Budapestlaan 17 Utrecht
Doelgroep: Algemeen
Programmapijler: Omgeving
Voertaal:
Georganiseerd door: Botanische Tuinen en Rayon Utrecht van Groei & Bloei
Meer informatie:
Website Universiteit Utrecht

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical