AGENDA

zondag 28 juni | 19:00 – 20:00

Klimaatcomedy (Het Comedyhuis Redt De Wereld)

Klimaatopwarming en duurzaamheid zijn niet de vrolijkste onderwerpen. En daar komen de stand-up comedians van het Utrechtse Comedyhuis verandering in brengen met een uurtje duurzame stand-up comedy. Met weinig meer dan een microfoon zetten zij zware onderwerpen als recycling en de energie-transitie om in luchtige grappen vol zelfspot. Geheel CO2-neutraal en met een voortreffelijk energielabel!

Andries Tunru is een rijzende ster in comedy- en cabaretland die vorig jaar in de Stadsschouwburg in Utrecht in première ging met zijn eerste avondvullende programma. Tijdens coronatijden gooide hij hoge ogen door elke week drie geïmproviseerde internetshows per week te maken vanuit zijn woonkamer.

Patrick Meijer is sinds vorig jaar de zelfverklaarde Stadscomedian van Utrecht en voorziet op die manier officiële (en officieuze) gelegenheden van een vrolijke noot. Deze ‘lachburgemeester’ van 030 is daarnaast ook een graag geziene comedian op de podia door het land.

Jeroen Pater is de meest duurzame comedian van Nederland door al jaren selfsustaining te zijn. Pater heeft meer dan 20 jaar comedy-ervaring, was te zien op tv en Lowlands en begon uit pure verveling maar zijn eigen comedy club én internationaal comedyfestival in Utrecht. Een echte comedytijger dus die als MC de show in goede banen zal leiden.

Klimaatcomedy is te volgen via een live stream vanaf onze Facebookpagina, ons YouTube-kanaal en de website.

Aanmelden:

Aanmelden niet nodig

Prijs: Gratis
Wanneer: zondag 28 juni
Tijd: 19:00 – 20:00
Locatie: Online
Doelgroep: Algemeen publiek
Programmapijler: Entertainment
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Comedyhuis, Kargadoor en Duurzame Week
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical