PROGRAMMA

17, 18 & 19 juni 2019 | 16:00 - 18:00

Mac Repair Cafe

Mac Repair Cafe

Als je een Mac-computer gezond houdt, hoef je niet om de twee, drie of vijf jaar een nieuwe of een refurbished Mac te kopen. Dit is beter voor je portemonnee en het milieu. Ook geef je hiermee jongeren met een achterstand een betere kans op de arbeidsmarkt. Ontdek meer tijdens het Mac Repair Cafe.

Macleasy maakt gecrashte, kapotte, trage en oude MacBooks en iMacs weer gezond en zorgt dat je veilig in de cloud werkt. Dit doet Macleasy met Mac Health & Cloud Services zoals advies, onderhoud, installatie, upgrade, datarecovery, reparatie, ruil en trainingen. Tijdens Mac Repair Cafe kun je jouw mac laten repareren, checken, levensduur verlengen en meer.

Macleasy: “Samenwerken, duurzaamheid en circulair maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen staat bij on centraal. Wij zetten ons in voor meer werkplezier, een betere toekomst en een schoner milieu voor de generaties na ons. Onze ambitie is om elke gecrashte, kapotte, trage en oude MacBook of iMac weer gezond te maken zodat het je tijdwinst, kostenbesparing en minder ict-problemen oplevert.”

Kom naar het Mac Repair Cafe en leer meer.

Aanmelden: niet nodig
Prijs: gratis
Wanneer: maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 juni
Tijd: 16:00 – 18:00 uur
Locatie: Macleasy, Weg der Verenigde Naties 1 in Utrecht
Georganiseerd door: Macleasy
Meer informatie: www.macleasy.nl