PROGRAMMA

19/06/2019 | 09:30 - 12.30

Mensen en duurzame leefomgeving

Mensen en duurzame leefomgeving

In deze bijeenkomst draag je bij aan een actueel ruimtelijk vraagstuk.
Met als invalshoek: samenwerking van mensen.
 
Je maakt kennis met een werkwijze die leidt tot duurzame resultaten. En die bovendien door de betrokken mensen en organisaties van henzelf worden ervaren. Mensen zijn mensen. Overal ter wereld. Of het nu professionals zijn in de ingenieurswereld, jongeren in een township in Zuid-Afrika, vrijwilligers van maatschappelijke organisaties of bestuurders van een waterschap. Waar gewerkt wordt aan een gezamenlijk (ruimtelijk) resultaat, verloopt het proces vaak hetzelfde. Omdat het mensen zijn. De omgeving en cultuur kunnen verschillen, maar de weg waarlangs mensen met elkaar tot gezamenlijke resultaten komen, is in hoge mate universeel.
 
Frank van Berkum is 25 jaar werkzaam in Nederland, elders in Europa, in Azië en Afrika op het gebied van ruimtelijke vraagstukken en leefbaarheid. Hij initieert en begeleidt samenwerking van overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Op basis van ervaring en samenwerking heeft hij een werkwijze ontwikkeld waarmee mensen gezamenlijk tot een duurzaam resultaat komen. En waarin ieders eigenheid en individuele behoeften een plek hebben. Met name toegepast in ruimtelijke vraagstukken, maar ook op het gebied van mensenrechten en internationale samenwerking.
 
Aan de hand van een actueel vraagstuk gaan we deze werkwijze ervaren en werken we toe naar een gezamenlijk resultaat. Daarbij is er uiteraard ruimte voor nieuwe inzichten.
Aanmelden: zie hieronder
Prijs: gratis
Wanneer: 19 juni 2019
Tijd: 9.30 – 12.30  uur
Locatie: UCo, 2e Daalsedijk 6A, 3551 EJ Utrecht
Georganiseerd met: Frank van Berkum