PROGRAMMA

meerdere dagen | tussen 12:00 - 16:00

Natuurwijnproeverij café SAAR

Natuurwijnproeverij café SAAR

Kom bij café SAAR genieten van de lekkerste natuurwijnen en bijpassende gerechtjes. Natuurwijn? Ja, dit is iets bijzonders onder de wijnen. Maar wat is het nou precies? Het is een wijn waarbij het niet draait om grote hoeveelheden, maar om de smaak die dicht bij de natuur blijft – gemaakt met veel liefde en passie. De wijnen hebben zo min mogelijk toevoegingen, aanpassingen of correcties. Dit houdt in dat ze weinig tot geen sulfiet bevatten. Natuurlijk, zoals het bedoeld is.

Laat je gedurende deze ‘High Wine’ inspireren en adviseren bij de wand vol wijn. Smaken en geuren die nieuw zijn en dat is soms even wennen – Sandra en Lisa vertellen je er alles over. Als je het hun vraagt: liefde en een feestje in je glas.

De bijpassende gerechtjes zijn klein van formaat en speciaal bereid voor deze proeverij. Simpelweg bijzonder, met kwaliteit en aandacht in de hoofdrol. Geen poespas en gemaakt van de meest verse en schone ingrediënten – allemaal uit Nederland. Ramon, chef en eigenaar, maakt samen met Sandri de gerechten op een zorgvuldige en passievolle manier voor je klaar.

SAAR is een klein, knus buurtcafé. Laat je verwennen in deze verlenging van je huiskamer of geniet van het zonnetje op het terras. Laat je inspireren door het verhaal achter deze bijzondere wijnen en gun jezelf een verrassend feestje in je glas!

Aanmelden: via [email protected]. Let op! Reserveringen dienen minimaal één dag van tevoren gemaakt te worden.
Prijs: € 28,90 (4 halve glazen wijn en 4 bijpassende gerechtjes)
Wanneer: 15, 16, 19, 20, 21 en 22 juni
Tijd: tussen 12:00 – 16:00 kun je reserveren (duur: ongeveer 1,5 uur)
Locatie: Café SAAR, Catharijnesingel 81, 3511 GP Utrecht
Georganiseerd door: SAAR