AGENDA

donderdag 24 september | 16:00 – 17:00

Partner Up!-sessie Agrifood & Voeding #1

Naast het Duurzame Week Festival, gaan wij vanaf september Duurzame Maanden organiseren. Hierin organiseren we met de stad een bruisend duurzaamheidsprogramma. Doe mee en kom naar de Partner Up!-sessie voor Agrifood & Voeding op donderdag 24 september om 16.00 uur. Laat via dit formulier weten of je aanwezig bent. Als je niet aanwezig bent, kun je via dit formulier ook aangeven of je bij de volgende Partner Up!-sessie van 20 oktober wel aanwezig kan zijn en je kan laten weten of je een activiteit organiseert tijdens de Duurzame Maand in december. Tijdens de (online) bijeenkomst zullen we het programma voor de maand december concreet gaan maken.
 
Green Up Your Life!
De Duurzame Week is al vijf jaar een begrip in Utrecht. Onder het motto Green Up Your Life organiseren we festivals, meetups en activiteiten. Het DW festival vond dit jaar door Corona helemaal online plaats van 20 t/m 28 juni. Doordat het programma nu veel laagdrempeliger is voor bezoekers uit heel Nederland, had het een minder Utrecht lokaal georiënteerd programma. Daarom introduceren wij de Duurzame Maanden.

 

Duurzame Maanden
Wij dragen de stad een warm hart toe en vinden ook juist het lokale en daarbij het dichtbij brengen van duurzaamheid belangrijk. Dit zal vorm gaan krijgen tijdens de Duurzame Maanden, vanaf september. Elke maand staat er een domein centraal waarin we voor én door de stad een festival-achtig programma willen neerzetten, gericht op kennisdeling, doen en fun. Denk aan debatten, meetups, workshops, challenges, een pubquiz etc. De invulling van het programma is zowel gericht op inwoners als op professionals.

De maand december zal geheel worden gewijd aan Agrifood & Voeding.

Partner up!

Ben je actief betrokken bij het thema Agrifood en/of Voeding en draag je de stad een warm hart toe? We nodigen bedrijven, organisaties en initiatieven uit om met ons Utrecht op zijn kop te zetten! We trekken graag met jullie op om een onvergetelijke en vooral aanstekelijke maand te organiseren. Om het maandprogramma samen vorm te geven, komen we twee keer bij elkaar met geïnteresseerd Utrechtse partijen. Ben je erbij?

Aanmelden:

Aanmelden via de aanmeldbutton

Prijs: Gratis
Wanneer: donderdag 24 september
Tijd: 16:00 – 17:00
Locatie: Online
Doelgroep: Professionals
Programmapijler: Agrifood
Voertaal: Nederlands
Georganiseerd door: Duurzame Week
Meer informatie:

Voeg toe aan je agenda:
Download the ics/ical